Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2011 09:29 - Бъдете по-разбиращи!
Автор: dobravrachka Категория: Тя и той   
Прочетен: 1873 Коментари: 1 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg





Установите ли празнини в знанията му, не му натяквайте, защото мъжете се дразнят много от подобни „засечки“. Обикновено те се съсредоточават в една област, например техника, бизнес, право – изобщо в своята тясна специалност, и не обръщат много внимание на общата си култура. Не се вторачвайте в пропуските му, особено ако сте в компания на други хора, приятели, колеги, това ще го разгневи.

       image

Не прекалявайте с личните разходи. Мъжете се дразнят, когато жените харчат с широки пръсти за фризьор, козметика, тоалети, аксесоари и други подобни нужди. Повечето от тях считат, че това са големи и излишни разходи. Ако не можете да ги ограничите, научете се, доколкото е възможно, просто да ги скривате от него.
Внимавайте с „отклоненията“. Случват се, разбира се. Всяка втора жена е криввала от правия път. Поне така говорят статистиките в Европа и Америка. Много Еви се впускат, без да се замислят, в някоя дребна авантюра, най-често просто флирт, а после съжаляват. Важното е той да не разбере и това да не стане повод за скандали! Мъжете много трудно понасят измаменото доверие и особено нараненото честолюбие. Онова, което за нея е било само флирт или мимолетна игра, за него може да се превърне в истинска катастрофа и той да не го преглътне до края на дните си. Мъжете по принцип не понасят конкуренцията – запомнете добре това. „Как е било с другия?“, пита се той и се спасява от всяко сравнение. За да си отмъсти, често си търси реванш в подобна авантюра.
Не се хвалете, когато имате таен обожател. Ще спечелите, ако си мълчите. Повечето господа се дразнят от подобна ситуация. Просто не забравяйте, че мъжете са доста ревниви по природа, веднага си представят креватни сцени, дори вашият „таен“ да е въображаем. Не забравяйте: прекалената откровеност унищожава любовта.
Никога не обиждайте семейството и приятелите му. Всяка критика ужасно наранява и изнервя повечето мъже. Не си позволявайте да говорите отрицателно за родителите и близките му. Помислете си дали вашите роднини са безгрешни и дали той също няма право да бъде недоволен за нещо от тях. Дискусиите по този въпрос само могат да засилят напрежението, което понякога води и до развод.
Когато не сте доволни от себе си. Не казвайте: „Напълняла съм“, „Погрозняла съм“. Непрекъснатата самокритика и самосъжаление дразнят мъжа. Ако той ви обича, няма да гледа сериозно на вашите недостатъци, а ще се радва на качествата ви. Старайте се по косвен или пряк начин да изтъквате своите положителни черти, за да поддържате емоционалния градус висок. Повтаряйте си, че сте човек с немалко добри качества, че притежавате достатъчно чар и привлекателност, и ще успеете. Недоволните само губят.







Тагове:   мъж,   жена,


Гласувай:
14




1. culture - Хубави съвети
14.02.2011 09:56
Всъщност всички ги знаем. Но живота предлага много различни ситуации и не във всяка от тях може да се приложат. Зависи от доста фактори.
Приятно изкарване на празника!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobravrachka
Категория: Хоби
Прочетен: 12938
Постинги: 1
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930